H ZLIFT είναι μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση ανελκυστήρων & αυτόματων πορτών, με έδρα την Ρόδο. Επι 51 έτη προσφέρουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, στην συνεχώς αυξανόμενη λίστα ικανοποιημένων πελατών μας, με πανελλαδική κάλυψη και σε 24ωρη τεχνική βάση


Αναλαμβάνουμε πλήρως κάθε μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση για όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς σε κτιριακές εγκαταστάσεις (υδραυλικοί και ηλεκτροκίνητοι ανελκυστήρες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, με ή χωρίς φρεάτιο, κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι, ανυψωτικά μηχανήματα αυτοκινήτων και φορτίων, συστήματα ΑΜΕΑ, κτλ), καθώς και κάθε τύπου αυτόματης πόρτας (αυτόματες συρόμενες, ανοιγόμενες και περιστρεφόμενες).

Η ZLIFT στηρίζεται και αναπτύσσεται βασισμένη σε ένα σύνολο αξιών, που διέπουν όλες τις λειτουργίες της, για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας

0
ETH ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
0h
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0+
ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

100% Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση

Η ZLIFT κατατάσεται μεταξύ των αμιγώς ελληνικών εταιρειών, με σημαντικές εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες εγχώριες και διεθνής εταιρίες του κλάδου

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Σταδιοδρομία στην ZLIFT

Όλο το προσωπικό στην ZLIFT διακρίνεται για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και το ομαδικό πνεύμα. Εάν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων αποτελούν βασική προτεραιότητα, δεν έχετε παρά να στείλετε το βιογραφικό σας με θέμα ‘Βιογραφικό’ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zlift.gr

Απαραίτητα προσόντα για μια θέση στην ομάδα μας:

  • Άδεια τεχνίτη ή αρχιτεχνίτη ή συντηρητή ή εγκαταστάτη Δ’ ειδικότητας
  • Βασικές γνώσεις αγγλικής γλώσσας
  • Δίπλωμα αυτοκίνητου ή/και μοτοσυκλέτας
  • Επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη, προϋπηρεσία

Στη ZLIFT πιστεύουμε ότι πρέπει να επενδύουμε στο μέλλον. Εάν είστε απόφοιτοι μηχανολόγοι ή ηλεκτρολόγοι, που αναζητάτε ευκαιρίες για εργασιακή εκπαίδευση ή φοιτητές που θέλετε να κάνετε πρακτική άσκηση σε μια πρωτοποριακή και ταχέως εξελισσόμενη εταιρεία, τότε στείλτε το βιογραφικό σας με θέμα ‘Πρακτική Άσκηση’ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zlift.gr

Μονοκατοικίες Πολυκατοικίες

Ανελκυστήρες ιδανικοί για μονοκατοικίες, μεζονέτες & πολυκατοικίες

Μονοκατοικίες & Πολυκατοικίες

Προσαρμόζονται πλήρως στον χώρο και δεν φέρουν απαίτηση προ-υπάρχοντος φρεατίου ή/και μηχανοστασίου. Άμεση εγκατάσταση & μεγάλο εύρος τιμών, ικανό να καλύψει κάθε οικονομική απαίτηση.

Ξενοδοχεία Καταστήματα

Ανελκυστήρες ιδανικοί για ξενοδοχειακές μονάδες & καταστήματα

Ξενοδοχεία & Καταστήματα

Αυτοί οι τύποι ανελκυστήρων είναι ιδανικοί να καλύψουν κάθε απαίτηση κίνησης, ικανοί να λειτουργούν σε καθημερινή εικοσιτετράωρη βάση. Άριστης ποιότητας υλικά, με αντοχή στο χρόνο και βασισμένα στον πιο σύγχρονο σχεδιασμό.

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Ανελκυστήρες ιδανικοί για Βιομηχανίες & Επαγγελματικούς Χώρους

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Οι ανελκυστήρες αυτοί χρησιμοποιούνται καθημερινά για την συνεχή μετακίνηση ατόμων ή/και φορτίων, με αποτέλεσμα η χρήση ποιοτικών και στιβαρών υλικών, να είναι επιτακτική. Το ωφέλιμο φορτίο ανύψωσης και το μέγεθος θαλάμου είναι τα βασικότερα κριτήρια επιλογής αυτών των τύπων ανελκυστήρων.

Αναβατόρια AMEA

Οικονομικοί ανελκυστήρες ιδανικοί για την μεταφορά AMEA

Αναβατόρια AMEA

Αυτά τα αναβατόρια εξυπηρετούν άτομα με κινητικά προβλήματα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κτίριο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή. Αποτελούν την πιο οικονομική λύση & προσφέρονται με άμεση εγκατάσταση.

Αναβατόρια Φορτίων

Οικονομικοί ανελκυστήρες ιδανικοί για την μεταφορά φορτίων

Αναβατόρια Φορτίων

Τα αναβατόρια αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την ανύψωση φορτίων και είναι ιδανικά για την μεταφορά μεγάλων φορτίων σε βιομηχανικούς χώρους και αποθήκες. Αποτελούν την οικονομικότερη λύση και με την δυνατότητα εγκατάστασης αυθημερόν.

Συρόμενες Πόρτες

Ειδικός αυτοματισμός για πόρτες μίας ή δύο σειρών φύλλων, εφοδιασμένες με το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό.

Αυτόματες Συρόμενες Πόρτες

Ειδικός αυτοματισμός για πόρτες μίας ή δύο σειρών φύλλων, εφοδιασμένες με το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό.

Περιστρεφόμενες Πόρτες

Η γκάμα σε αυτές τις αυτόματες ή χειροκίνητες πόρτες καλύπτει κάθε πιθανή εφαρμογή, που μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Αυτόματες Περιστρεφόμενες Πόρτες

Η γκάμα σε αυτές τις αυτόματες ή χειροκίνητες πόρτες καλύπτει κάθε πιθανή εφαρμογή, που μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Ανοιγόμενες Πόρτες

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των μηχανισμών μας επιτρέπει να τους τοποθετήσουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σχεδόν αόρατοι.

Αυτόματες Ανοιγόμενες Πόρτες

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των μηχανισμών μας επιτρέπει να τους τοποθετήσουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σχεδόν αόρατοι.

Οροφής

Μονοκόμματες & πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής

Γκαραζόπορτες Οροφής

Oι πόρτες αυτές κατασκευάζονται ακριβώς στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη. Η διαδικασία κίνησης της πόρτας γίνεται μέσω ενός αρθρωτού μηχανισμού (μπρακέτας) και όχι με οδηγούς, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των τριβών και του θορύβου.

Αυτόματα Ρολά

Απλά & βιομηχανικού τύπου

Αυτόματα Ρολά

Ο πλέον σύγχρονος και πιο οικονομικός τρόπος κάλυψης όλων των ανοιγμάτων. Προσφέρουν το μέγιστο βαθμό προστασίας σε συνδυασμό με την μόνωση και την τεκτονική του χώρου που καλύπτουν. Χρησιμοποιούνται σε χώρους κατοικιών και καταστημάτων καθώς και στις μεγαλύτερες βιομηχανίες

Ανοιγόμενες Μπάρες

Αυτόματες ανοιγόμενες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας

Ανοιγόμενες Μπάρες

Οι μπάρες με βραχίωνα έχουν σχεδιαστεί-κατασκευαστεί με αυστηρό κριτήριο τις ανάγκες των σύγχρονων parking. Η άριστη ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική αποδίδουν το βέλτιστο τρόπο αυτομάτου ελέγχου του χώρου. Διακρίνονται για την απλότητα, την ποιότητα και την βαριά τεχνική κατασκευή τους.

Αυτοματισμοί Θυρών

Αυτοματισμοί για ανοιγόμενες & συρόμενες αυλόπορτες

Αυτοματισμοί Θυρών

Οι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι για μια εντατική χρήση δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα κατασκευής. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται(ποιοτικό αργίλιο, ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός) σε σχέση με την τέλεια συναρμογή των παραγόμενων εξαρτημάτων, αποδίδουν ελαχιστοποίηση των τριβών και εκμηδενισμό του θορύβου.

Έμπιστοι Συνεργάτες

Η άριστη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής όσον αφορά την προμήθεια υλικών μας είναι μια ακόμα εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

Επωνυμία: ZLIFT – ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800471580     ΓΕΜΗ: 124323020000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 212, ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ, ΡΟΔΟΣ, 85106
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 10.000,00 €
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ / ΕΤΑΙΡΟΙ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ