ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Νέες ανθεκτικές οθόνες, ειδικές για θαλάμους ανελκυστήρων

H Corning Incorporated ανακοίνωσε μια εμπορική συμφωνία με την SnapCab® Elevator Interior Systems για την παρασκευή ενός λεπτού, ελαφριού και ανθεκτικού Corning ® Gorilla Glass®. Τα συστήματα αυτά θα χρησιμοποιούνται σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών και εμπορικά κέντρα. Το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του Gorilla Glass που έχει συμβάλει στην προστασία των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών θα χρησιμοποιηθεί πλέον και στην εσωτερική αρχιτεκτονική του ανελκυστήρα.

Το Corning Gorilla Glass εισήχθη αρχικά προκειμένου να συμβάλει στην προστασία των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης από τις γρατζουνιές, τα χτυπήματα και γενικά τις ζημιές από την καθημερινή χρήση.

«Τα οφέλη του Gorilla Glass εκτείνονται τώρα πέρα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης προσφέροντας ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό προϊόν που θα επιτρέψει την πραγματική αντιστοιχία των χρωμάτων στην οθόνη (παρέχει θέα η οποία δεν μπορεί να αναπαραχθεί με το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό γυαλί)
«, δήλωσε ο Χένρι Dunnenberger ΙΙΙ, διευθυντής επιχειρήσεων, της Corning Glass σε καινοτόμα προϊόντα.

Το Gorilla Glass είναι επίσης ελαφρύ, επιτρέποντας τη δημιουργία νέων και ανακαίνισμένων σχεδίων θαλάμων για ανελκυστήρες. Και επειδή το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στις πιέσεις, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της θραύσης του από τοίχων λανθασμένα ανθρώπινα κτυπήματα.

 

gorilla-glass-snapcab

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: