ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Τον ταχύτερο ανελκυστήρα του κόσμου ετοιμάζει η Hitachi

Η Hitachi ανακοίνωσε ότι ο ανελκυστήρας υψηλής ταχύτητας που διαθέτει έφθασε την ταχύτητα των 1.260m/min. Η ταχύτητα καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής του ανελκυστήρα σε εγκατάσταση στο Guangzhou CTF Finance Center, ένα κτίριο με σύνθετους ουρανοξύστες στην Κίνα. Η ταχύτητα των 1260 m / min αντιστοιχεί στον ταχύτερο ανελκυστήρα στον κόσμο.
Η Hitachi επιδιώκει ακόμη υψηλότερες ταχύτητες, με τροποποιημένες μονάδες ελέγχου και διατάξεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να επιτύχει ταχύτητα κίνησης 1,260 m / min κατά τη διάρκεια μιας επιτόπιας δοκιμής.
Προς το παρόν το επίτευγμα αυτό καταγράφθηκε από το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ποιότητας Ανελκυστήρων και Ελέγχου (Guang Dong), δημόσιο φορέα διαπίστευσης ανελκυστήρων. Δεδομένου ότι η δοκιμή διεξήχθη με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών των ανελκυστήρων Hitachi, ο ανελκυστήρας στο Guangzhou CTF Finance Center θα λειτουργεί με ονομαστική ταχύτητα 1.200 m / min.
Η Hitachi θα αξιοποιήσει αυτό το επίτευγμα για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων της και θα προσπαθήσει να προσφέρει ανελκυστήρες με υψηλότερη ποιότητα λειτουργίας, ασφάλειας και άνεσης.

 

 

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: