ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Τουρκία: «Απαγορεύεται» η χρήση ασανσέρ στους παχύσαρκους…

Στην απαγόρευση της χρήσης ανελκυστήρων από παχύσαρκα άτομα, προέβη κυβερνήτης επαρχίας στην Τουρκία… Η απαγόρευση δεν είναι «καθολική», αλλά αφορά στους πρώτους τρεις ορόφους των δημοσίων κτιρίων και αποτελεί μέρος εκστρατείας κατά της παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με το vima.gr, ο Ντουρσούν Αλί Σαχίν, κυβερνήτης της δυτικής επαρχίας της Αδριανούπολης, υποχρέωσε τον κόσμο να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες από την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Sabah.

Τα μόνα κτίρια που εξαιρούνται από την απαγόρευση θα είναι τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία. Εξαιρούνται επίσης οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανεβαίνουν σκάλες για ιατρικούς λόγους.

«Ανεβοκατεβαίνοντας με τις σκάλες αντί του ασανσέρ μπορεί να προσθέσει μια επιπλέον ημέρα στη ζωή σας», λέει ο Σαχίν, προσθέτοντας ότι προτίθεται να επεκτείνει την απαγόρευση και στα ιδιωτικά κτίρια στο μέλλον.

«Αυτή είναι μια κίνηση με στόχο την βελτίωση της υγείας των πολιτών. Επιπλέον, θα βοηθήσει στη μείωση του κόστους της ενέργειας», τόνισε ο Σαχίν. «Επόπτες ασανσέρ» θα τοποθετηθούν σε δημόσια κτίρια για να βεβαιώνεται η επιβολή των νέων κανόνων, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.
fat-elevator-manΠέρυσι, ο Σαχίν απαγόρευσε στα καταστήματα να σερβίρουν το τσάι με δύο κύβους ζάχαρης – όπως συνηθίζεται παραδοσιακά στην Τουρκία – επιβάλλοντας να συνοδεύονται τα ροφήματα με μόνο έναν κύβο.

Η απαγόρευση της χρήσης του ασανσέρ είναι η πρώτη του είδους της στην Τουρκία, αλλά αρκετοί χρήστες κοινωνικών μέσων γράφουν ότι πολύ γρήγορα ο κόσμος θα βρει τρόπους για να παρακάμψει το νέο μέτρο.

«Η απαγόρευση αυτή δεν θα λειτουργήσει στην Τουρκία», λέει ο Μουράτ Υ στο Twitter. «Ο τουρκικός λαός θα χρησιμοποιεί το ασανσέρ για να φτάνει στον τέταρτο όροφο και μετά θα κατεβαίνει με τα πόδια στον τρίτο», γράφει.

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: