ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Αρχίζει η διεθνής έκθεση “Ascen.tec” για τις τεχνολογίες ανελκυστήρων

Με τη φρεσκάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, την εμπειρία τριών δεκαετιών στην προετοιμασία κλαδικών εκθέσεων και την εμπιστοσύνη της αγοράς και των θεσμικών φορέων αρχίζει η πρώτη διεθνής έκθεση “Ascen.tec” για τις τεχνολογίες ανελκυστήρων. Πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανίας και φιλοδοξεί να συνδράμει στις προσπάθειες και προβολής ενός σημαντικού κλάδου της οικονομίας. 
Προτάσεις εξοπλισμού, σύγχρονες κατασκευές, τεχνολογίες αιχμής αλλά και τα πιο καινοτόμα συστήματα μπορούν να δουν όσοι επισκεφθούν τη διεθνή έκθεση “Ascen.tec” από το πρωί της Παρασκευής ως το βράδυ της Κυριακής. Εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους και οι εκπρόσωποί τους είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις και να ενημερώσουν τόσο τους επαγγελματίες τεχνικούς, όσο και κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και ειδικά του ΑμεΑ για νέα προϊόντα, πρακτικές και συστήματα ασφαλούς ανέλκυσης. 
Η νέα έκθεση που διοργανώνει η εταιρεία «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει από πρώτο χέρι τα κατασκευαστικά επιτεύγματα, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ενός τεχνικού κλάδου με τεράστια κοινωνική προσφορά. 
Ασφαλιστικό, Εξωδικαστικός, Διαμεσολαβήσεις

Στο συνεδριακό μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη συζήτηση που αναμένεται να γίνει από τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τάσο Πετρόπουλο και τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Χάρη Θεοχάρη σχετικώς με τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν στο Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό των τεχνικών ανελκυστήρων αλλά και των συναφών δραστηριοτήτων, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη συζήτηση θα παρέμβουν οι εκπρόσωποι των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων και της ΠΟΒΕΣΑ.
Επίσης, ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης αναμένεται να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και τα νέα νομοθετικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι. Για το λόγο αυτό μάλιστα, οι νομικοί σύμβουλοι της ΓΣΕΒΕΕ και του ΒΕΑ θα εξηγήσουν πώς θα κλείσουν παλιές υποθέσεις και ποιες ρυθμίσεις χρεών επιχειρήσεων γίνονται μέσω διαμεσολάβησης. 
Εκδηλώσεις για ΑμεΑ και online εργαλεία

Στο “Ascen.tec Forum” έχει προβλεφθεί ειδική εκδήλωση για τις νέες τεχνολογίες για καλύτερη πρόσβαση και ενημέρωση των ΑμεΑ, τα καινοτόμα αναβατόρια, αλλά και τα μέσα κάθετης μεταφοράς. Ειδικοί και ακαδημαϊκοί αναμένεται να κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις ενώ στελέχη της ΕΣΑμεΑ και της ΕΟΚΑ θα μιλήσουν για τα προβλήματα της καθημερινότητας και το ασφαλές κτιριακό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος θα δώσει στους συνέδρους χρήσιμες συμβουλές για μέτρα πρόσθετης προστασίας, πρόληψη απεγκλωβισμών και παροχή πρώτων βοηθειών. 
Το ενδιαφέρον των συντηρητών, των κατασκευαστών και των βιοτεχνών θα κερδίσει επίσης η ειδική εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, το οποίο σε συνεργασία με τη GEP θα παρουσιάσει γενικές αρχές για τα θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία. 
Ειδικότερα η GEP θα παρουσιάσει το OiRA (Online interactive Risk Assessment) – το διαδικτυακό διαδραστικό εργαλείο για την εκτίμηση των κινδύνων στην εργασία το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Το εργαλείο OiRA βοηθά τις πολύ μικρές και τις μικρές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν σε μια σειρά από στάδια τη διαδικασία της διενέργειας εκτίμησης κινδύνων από τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των κινδύνων στους χώρους εργασίας μέχρι τη λήψη αποφάσεων για την εφαρμογή μέτρων πρόληψης των κινδύνων.

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: