ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Μια εταιρεία παραγωγής μπισκότων στο Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει τα προϊόντα της στους καταναλωτές της…

Μια εταιρεία παραγωγής μπισκότων στο Ηνωμένο Βασίλειο εμπνεύστηκε από το «Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Willy Wonka και…βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει τα προϊόντα της στους καταναλωτές:

Δημιούργησε ένα ασανσέρ για… γλείψιμο!Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε διάφορα είδη μπισκότων στους τοίχους του ασανσέρ σε ένα πολυκατάστημα του Λονδίνου εν είδει μιας πρωτότυπης βρώσιμης ταπετσαρίας και άφησε τους επισκέπτες να… κάνουν τη δουλειά τους.1.325 λαχταριστά αρωματικά μπισκότα με πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο!

Τι κι αν οι περισσότεροι «κρατούσαν χαρακτήρα» στην αρχή. Η συνέχεια αποδείχτηκε πολύ διαφορετική, καθώς όλοι ήθελαν να γλείψουν λίγο και κάποιοι, μάλιστα, προσπαθούσαν να τα ξεκολλήσουν κιόλας!

Κι όλα αυτά στο όνομα της διαφήμισης! Αν τώρα η ιδέα σάς φαίνεται λίγο (έως πολύ!) αηδιαστική, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα μπισκότα που έγλειφαν οι επισκέπτες οι υπεύθυνοι της εταιρείας που παρακολουθούσαν από κάμερες τα αντικαθιστούσαν αμέσως με ολόφρεσκα…

 

tasty_lift_1   tasty_lift_3

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: