ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Ο πάπας κλείστηκε στο ασανσέρ

Από ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημαδεύτηκε η εβδομαδιαία ομιλία του πάπα στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ο ποντίφικας καθυστέρησε να εμφανιστεί και όταν βγήκε στο μπαλκόνι εξήγησε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο το ξεχωριστό περιστατικό.

«Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη γιατί καθυστέρησα, αλλά αυτό οφείλεται σε ένα ατύχημα. Κλείστηκα στο ασανσέρ για περίπου είκοσι πέντε λεπτά. Υπήρξε πτώση ισχύος και ο ανελκυστήρας σταμάτησε να λειτουργεί. Δόξα τω Θεώ ήρθε η πυροσβεστική. Τους ευχαριστώ πολύ, καθώς μετά 25 λεπτά κατάφεραν να με απεγκλωβίσουν. Ένα θερμό χειροκρότημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία» είπε ο πάπας Φραγκίσκος προς τους πιστούς.

Προφανώς κατόπιν της προτροπής του Φραγκίσκου οι εκατοντάδες πιστοί έδωσαν το ζεστό χειροκρότημα τους στους πυροσβέστες.

Ο πάπας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σύγκληση του κογκλάβιου στις 5 Οκτωβρίου, για την εκλογή 10 νέων καρδιναλίων. Ο Φραγκίσκος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή με ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική καταστροφή στο Αμαζόνιο,

Ο ποντίφικας την Τετάρτη θα βρεθεί στην Αφρική, όπου θα επισκεφθεί τη Μοζαμβίκη, τη Μαδαγασκάρη και τον Μαυρίκιο.

Πηγή: euronews

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: