ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

ZLIFT Support Services

Το απόλυτο εργαλείο καταγραφής του ανελκυστήρα σας

Η εταιρία μας έχει σχεδιάσει και χρησιμοποιεί ειδικά λογισμικά για την πλήρη καταγραφή των εργασιών που συμβαίνουν στον ανελκυστήρα σας.

Όλα τα συνεργεία μας διαθέτουν το ειδικό λογισμικό προ-εγκατεστημένο στα smartphones τους, για την άμεση καταγραφή των εργασιών που πραγματοποιούν.

Το λογισμικό καταγράφει και αρχειοθετεί σε ιδιόκτητους server & σε ειδικές κατηγορίες, όλα τα στοιχεία που συλλέγουμε. Η ανάκτηση τους είναι άμεση και μπορούμε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον ανελκυστήρα.

Όλα τα στοιχεία αυτά μπορούν να παραδοθούν και σε οπουδήποτε πελάτη μας, εφόσον μας ζητηθεί!

ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ

Βασική υπεροχή της εφαρμογής μας, από τις υπόλοιπες του χώρου, είναι η άμεση σύνδεση του λογισμικού με την κεντρική πλακέτα του ZLIFT πίνακα ελέγχου του ανελκυστήρα σας.
Αποτέλεσμα αυτού; Να καταγράφεται απομακρυσμένα* και η δραστηριότητα που συμβαίνει στον ανελκυστήρα σας (κινήσεις, σφάλματα, κλήσεις κτλ) ανά πάσα στιγμή!

*Μοναδική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη WiFi σήματος στο χώρο του μηχανοστασίου!

ZLIFT | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και μελέτης, ανελκυστήρων και αυτόματων θυρών, από το 1970!
Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη (Δωδεκάνησα/Ρόδος, Αττική/Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία/Αγρίνιο) και πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.zlift.gr


> Πιστοποίηση ανελκυστήρων από 180€

> Συντήρηση ανελκυστήρων από 30€


Άμεση Αίτηση Προσφοράς - Online

Setup
Repair
Service
Service
Service


Αρέσει σε %d bloggers: