Ο ανελκυστήρας έχει αποτελέσει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι και για την σύγχρονης κατοικία. Κατανοώντας ότι ο χώρος για την πρόβλεψη εγκατάστασης ανελκυστήρα σε μία κατοικία είναι είναι περιορισμένος (έλλειψη φρεατίου, μή επαρκής χώρος για το μηχανοστάσιο, χαμηλά ύψη πυθμένα ή/και τελευταίου ορόφου), η ZLIFT προτείνει λύσεις για όλες τις περιπτώσεις, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση σας.

  • Αναζητούμε την ιδανική λύση, ικανή να κάλυψη τον εκάστοτε οικονομικό προϋπολογισμό
  • Προϊόντα που πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα ασφαλείας
  • Προσφέρουμε λύσεις ακόμα και για κατοικίες χωρίς την ύπαρξη φρεατίου ή/και μηχανοστασίου
  • Αυτόματος απεγκλωβισμός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
  • Μεγάλη ποικιλία θαλάμων και πορτών, με μοντέρνο σχεδιασμό
  • Τα προϊόντα μας είναι υψηλών προδιαγραφών, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, με αθόρυβη και ομαλή λειτουργία

Προτεινόμενοι τύποι ανελκυστήρων, ειδικά για μονοκατοικίες & πολυκατοικίες

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες

Οικονομική επιλογή, ιδανικοί για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες

Εντυπωσιάζουν με τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, τη διάρκεια ζωής και τα υψηλά επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες

Μηχανικοί Ανελκυστήρες

Άριστη επιλογή για ψηλά κτίρια με έντονη επιβατική κίνηση

Χαρακτηρίζονται από τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς και της μικρής κατανάλωσης ρεύματος

Χωρίς Μηχανοστάσιο

Αυτός ο τύπος δεν απαιτεί επιπλέον χώρο για μηχανοστάσιο

Όλα τα εξαρτήματα τοποθετούνται εντός του φρεατίου, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χώρου στο κτίριο

Χωρίς Φρεάτιο

Ευέλικτος τύπος ανελκυστήρα για κτίρια όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη ύπαρξης φρεατίου

Κατασκευή εξωτερικού ή εσωτερικού φρεατίου, μέσω αλουμινοκατασκευής ή σιδηροκατασκευής

0
ETH ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
0h
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0+
ΕΡΓΑ

Γιατί να επιλέξετε ανελκυστήρα ZLIFT;

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Η εταιρία μας τηρεί με συνέπεια όλους τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες και κανονισμούς που διέπουν την ασφάλεια, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ασφάλειας.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελέγχει στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες καταπόνησης εμπεριέχοντας πάντα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλούς χρήσης από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης.
Έπειτα από κάθε εγκατάσταση, πραγματοποιείται ένας νέος κύκλος έλεγχου ασφάλειας ολοκλήρου του συστήματος, από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης, έτσι ώστε σε κάθε έργο που παραδίδουμε να παρέχεται η μεγίστη ασφάλεια.

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ

Η πολύχρονη εργασιακή μας εμπειρίας έχει εξασφαλίσει τη διαρκή συνεργασία με κορυφαίες, επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες, επιλέγοντας και γνωρίζοντας πλέον τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.
Οι μακροχρόνιες εγγυήσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας, μας κατατάσσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς, διότι καθημερινά εξελισσόμαστε και δημιουργούμε μια αλυσίδα νέων πελατών προσφέροντας ένα συνδυασμό ποιοτικών προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών.

3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ

Η εταιρία μας βασίζεται και επενδύει στην τεχνολογία και τους ανθρώπους της ώστε να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.
Οι απαιτητικές προελάσεις των πελατών μας, μας κάνει να αναζητούμε τη καλύτερη τεχνολογικά και ποιοτικά λύση για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων και στηρίζουμε την ιδέα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών μας, συναρτήσει πάντα της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την εταιρία μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών της, με 24ωρη κάλυψη, για όλο το χρόνο, εξυπηρετώντας γρήγορα και αποτελεσματικά το όποιο αίτημα σας.
Χρησιμοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες πανελλαδικά.

5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στηρίζουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα, εξυπηρέτηση και άριστα τεχνολογικά μέσα δίνοντας σας ένα ανταγωνιστικό πακέτο τιμής.
Το τμήμα του ανθρωπινού δυναμικού μας, θα σας φέρει σε επαφή με τους αρμοδίους της εταιρίας, για να επιτύχετε την καλύτερη συμφωνία για εσάς, προσφέροντας σας ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και ειδικές ευκολίες πληρωμών , με πιστώσεις μεγάλης διάρκειας.