ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Οι πόρτες αυτές κατασκευάζονται ακριβώς στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη.

Η διαδικασία κίνησης της πόρτας γίνεται μέσω ενός αρθρωτού μηχανισμού (μπρακέτας) και όχι με οδηγούς, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των τριβών και του θορύβου.

Τα αρμοκάλυπτα που τοποθετούνται κατά το τέλος εγκατάστασης της πόρτας καλύπτουν τα κενά ανάμεσα στην πόρτα και το δοκάρι δίνοντας έτσι το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Γρήγορη εγκατάσταση
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
  • Οικονομική λύση
  • Διατίθενται σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

  • Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα είναι γνωστή για το σχεδιασμό της με το καθεστώς της τεχνολογίας

  • Παρέχει διαχρονική ομορφιά, αξιοπιστία και καλή ποιότητα που εξασφαλίζει μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοση

  • Με ένα διακριτικό στυλ, οι πόρτες δείχνουν να έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι σας σε φρούριο λόγω αυτών των χαρακτηριστικών στοιχείων

  • Mε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ανώτερης ποιότητας ξύλο και επαγγελματικό εξοπλισμό, οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες μπορούν να αποτελέσουν την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Η πολύσπαστη γκαραζόπορτα οροφής προσφέρεται σε τρία σχέδια: ίσιο, ραμποτέ και ταμπλαδωτό.
Αποτελείται από πάνελ ύψους 50cm το καθένα, τα οποία θηλυκώνουν μεταξύ τους καθ’ όλο το μήκος της πόρτας. Κατά το άνοιγμα της πόρτας κάθε φύλλο ´σπάει´ και σύρεται παράλληλα στην οροφή.
Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από διπλή επένδυση γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας πάχους 0,6mm. Η γόμωση του πάνελ γίνεται με αφρό πολυουρεθάνης πάχους 40mm, πυκνότητας 45kg/m3 και συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας 0,45kcal/ με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται υψηλός βαθμός ηχομόνωσης-θερμομόνωσης.
Το προφίλ του πάνελ είναι κατάλληλα μελετημένο-σχεδιασμένο ώστε κατά την κίνηση της πόρτας να αποτρέπεται η παγίδευση των δακτύλων ανάμεσα στα πάνελ.
Η τέλεια εφαρμογή επιτυγχάνεται χάρη στα ειδικά στεγανωτικά λάστιχα που υπάρχουν ανάμεσα στα πάνελ καθώς επίσης και στο κάτω μέρος της πόρτας. Η πόρτα σύρεται πάνω σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 2mm, με ειδικά ροδάκια από πολυαμίδιο, που εξασφαλίζουν υψηλές αντοχές και μείωση θορύβου.
Η βαφή είναι ηλεκτροστατική και στο επιθυμητό χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΩΝ ΟΡΟΦΗΣ

Συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας

Online Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24ώρες
Συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας