Γκαραζόπορτες & Αυτοματισμοί Θυρών

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και επισκευή γκαραζοπορτών παντός τύπου από το 1970.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, είναι οι βάσεις που μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε πλήρως σε οποιοδήποτε έργο, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική παράδοση της γκαραζόπορτας σε λειτουργία.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αποχρώσεις χρωμάτων και υλικών, μέσα απο την οποία μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, καλύπτοντας κάθε αισθητική σας ανάγκη.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γκαραζόπορτες Οροφής

Μονοκόμματες & πολύσπαστες γκαραζόπορτες

orofis_thumbOι πόρτες αυτές κατασκευάζονται ακριβώς στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη. Η διαδικασία κίνησης της πόρτας γίνεται μέσω ενός αρθρωτού μηχανισμού (μπρακέτας) και όχι με οδηγούς, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των τριβών και του θορύβου.
Τα αρμοκάλυπτα που τοποθετούνται κατά το τέλος εγκατάστασης της πόρτας καλύπτουν τα κενά ανάμεσα στην πόρτα και το δοκάρι δίνοντας έτσι το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες

Αυτόματα Ρολά

Απλά & βιομηχανικού τύπου

rola_thumbΟ πλέον σύγχρονος και πιο οικονομικός τρόπος κάλυψης όλων των ανοιγμάτων. Προσφέρουν το μέγιστο βαθμό προστασίας σε συνδυασμό με την μόνωση και την τεκτονική του χώρου που καλύπτουν. Χρησιμοποιούνται σε χώρους κατοικιών και καταστημάτων καθώς και στις μεγαλύτερες βιομηχανίες

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες

Γκαραζόπορτες Πλευρικής Κινησης

Πολύσπαστες πόρτες πλευρικής κίνηση

pleurikis_thumbΟι πολύσπαστες πόρτες πλευρικής κίνησης έχουν κύριο χαρακτηριστικό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου σε όλο το μήκος και το ύψος σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Οι πόρτες αποτελούνται από 4 ή και περισσότερα φύλλα τα οποία σπάνε (2 + 2) και σύρονται μέσω ενός οδηγού δεξιά και αριστερά του χώρου που προστατεύουν. Κατάλληλες για οποιοδήποτε άνοιγμα όπως γκαράζ, αποθηκευτικούς-βιομηχανικούς χώρους.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες

Ανοιγόμενες Μπάρες

Αυτόματες ανοιγόμενες μπάρες

mpares_thumbΟι μπάρες με βραχίωνα έχουν σχεδιαστεί-κατασκευαστεί με αυστηρό κριτήριο τις ανάγκες των σύγχρονων parking.
Η άριστη ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική αποδίδουν το βέλτιστο τρόπο αυτομάτου ελέγχου του χώρου. Διακρίνονται για την απλότητα, την ποιότητα και την βαριά τεχνική κατασκευή τους.
Είναι δοκιμασμένες στην Ελληνική αγορά σε σημεία με μεγάλη κίνηση (αεροδρόμια, βιομηχανίες, στρατόπεδα, αθλητικά κέντρα, επαγγελματικά parking κ.λ.π).

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες

Αυτοματισμοί Θυρών

Αυτοματισμοί για ανοιγόμενες & συρόμενες αυλόπορτες

auloportes_thumbΟι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι για μια εντατική χρήση δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα κατασκευής. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται(ποιοτικό αργίλιο, ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός) σε σχέση με την τέλεια συναρμογή των παραγόμενων εξαρτημάτων, αποδίδουν ελαχιστοποίηση των τριβών και εκμηδενισμό του θορύβου.

Περισσότερες Πληροφορίες